Header image  
   
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Hoe 't allemaal begon:

Hans van Erp en René van Rooij gaan enkele decennia terug in de tijd. Ze hebben allebei in het Brabantse Herpen gewoond, en toen zo'n 18 jaar geleden het zesde elftal van Herpinia werd opgericht (die zich ten doel stelde zoveel mogelijk bier en snacks te verorberen, en vooral niet te moe te worden na de wedstrijd) waren de beiden heren maar al te graag bereid om bij dit elftal te komen. De voetbalcarrière bleek van korte duur, hun gastronomische overeenkomsten zijn echter gebleven.

Beiden levensgenieters zijn al die jaren met elkaar op blijven trekken. In 2004 namen zij voor 'zomaar' enkele carnavalsnummers op (Red. Van Rooij heeft een eigen muziekstudio). Het jaar daarna nog een paar, en in 2006 brachten zij op veler verzoek een compleet album uit. Op dit album (Wurrum?Durrum!) stond het lugubere feestnummer "De moord in Herpen" wat voor veel ophef zorgde dankzij Patrick Kicken en wat tevens het duo onverwacht landelijke bekendheid bezorgde.


Na deze bescheiden 'hit' volgde het jaar 2007 de single "Opblaasbare, afwasbare Barbara" die wederom goed ontvangen werd. Eind 2007 verscheen hun tweede album "Grote Maten" wat niet alleen duidde op hun vriendschap maar tevens op hun kledinggrootte. Op dit album stonden o.a. de hits "Plastieke Annemieke" en "De tieten van Marielle". Laatsgenoemde schopte het tot de tweede plaats bij Edwin Evers' Beste-carnavalsnummer-verkiezing op Radio 538.

Hun derde album getiteld "Tot de schijt ons doodt" is in 2009 verschenen. En dit album zorgde mede dankzij "De Duitse slager" voor een leuke agenda tijdens de carnaval.2011 scoorden zij met hun bewerking van "Mama Mia" (Dikke Ria) een vette hit met de carnaval. Dit lied verscheen op 't album "Vetje Bier" wat wederom mocht rekenen op leuke reacties. Ook de track 'Loat ze mar komme Godverdomme" die eigenlijk als bonustrack op 't album is opgenomen deed het fantastisch.

Eind 2015 begint hun JUBILEUMJAAR en dit wordt gevierd op 22 november in Vivaldi in Oss. Hier zal ook hun dubbelalbum "XX11"

gelanceerd worden, met daarop de beste tracks van de afgelopen 11 jaren.

Het duo neemt zichzelf vooral niet te serieus ze hopen dat u dat ook niet doet. Maar mocht er een leuk feessie aan zitten te komen.....U heeft ze gevonden!

Contact? Klik hier om Hans te mailen

 
 

 

PERSFOTOS
Download hier en hier onze huidigie persfotos in hoge resolutie.

Biografie/Discografie
Download hier de biografie/discografie van Pap en Pudding als worddocument

CONTACT:
Voor boekingen en andere dringende zaken kunt u bellen met 06-19344429. Voor minder dringende zaken kunt u mailen